Reklama

Cmimorja per reklama ne RadioDardania.com

Madhesia e reklames, qe publikohet ne faqen kryesore te RadioDardania.com edhe ne rubrikat tjera …

reklama486x60

Cmimi Reklamas 486 x 60 Pixel

Javor: 20 Euro
Mujor: 70 Euro

reklama728x90

Cmimi Reklamas 728 x 90 Pixel

Javor: 30 Euro
Mujor: 90 Euro

reklama336x280

Cmimi Reklamas 336 x 280

Javor: 10 Euro
Mujor: 30 Euro

Reklama ne Radio

Cmimi Reklama juaj ne mp3 qdo 1 ore ne Radio:

Ditor: 15 Euro
Javor: 60 Euro
Mujor: 100 Euro

Publikimi i reklames juaj behet sipas marreveshjes dhe kryerjes se pageses! Per ma shum informata na kontaktoni.