Shqip:
Radio Dardania ka filluar të transmetojë të vitit 2004 dhe është një stacion internetit kombëtar që transmeton në të gjithë territorin internetit. Teknologjia e përgjithshme dhe skema e programeve u përgjigjen plotësisht standardeve bashkëkohore, të domosdoshme për funksionimin e një radio shqip modern, dhe që përmbushin si nevojat vendase, ashtu edhe kriteret e domosdoshme për transmetimet ndërkombëtare.  Programet janë muzik shqip dinamike pop, rnb, tallava, vajtuse, hiphop. Ne gjithashtu ofrojmë një Chat me kamer dhe mikrofon për të komunikuar me shokët tuaj. Këngët e Fundit (muzik video klip ne YouTube) mund të na me shiko.
Radio Dardania është investimi me serioz që është bërë, gjatë viteve të fundit, në biznesin mediatik në internet, dhe zhvillohet, vazhdimisht, me potencial njerëzor dhe teknologji moderne. Radio Dardania është krijuar që të qëndrojë dhe të mbetet një emër i dallueshëm në hapësirat ballkanike dhe evropiane. Tashmë, kjo radio është shtrirë në të gjitha trevat shqipfolëse dhe ka klikime të shumta nga mbarë diaspora shqiptare.
Radio Dardania mund të dëgjohet në të gjitha platformat e mëdha dhe është e optimizuar për telefonin (iphone, tablet, samsung etj…) tuaj.
Të gjithë ata që kanë dëshirë të kontribuojnë në rrugën e gjatë dhe të vështirë të Radio Dardania janë të mirëpritur të na mbështesin financiarisht. Mbështetja juaj është e rëndësishme si nga ana materiale ashtu dhe nga ajo morale. Së bashku do jemi më të fuqishëm, do jemi më  pranë shqiptarve kudo që ndodhen, do jemi zëri i atdheut dhe patriotizmit të vërtetë.
Ne ju dëshirojmë shumë kënaqësi në www.RadioDardania.com
Deutsch:
Radio Dardania begann 2004 mit dem Webradio, welches weltweit über das Internet zu hören ist und ausschließlich nur albanische Musik abspielt. Die Homepage von RadioDardania ist optimiert für Ihren PC und allen üblichen Smartphones.
Neben ein Webradio bietet Radio Dardania auch ein Chat mit Webcam und Mikrofon sowie Musik News. Radio Dardania versucht den in Ausland lebenden Albanern ein Stück Heimat virtual zu bieten.
Radio Dardania ist ein Non-Profit-Organisation und lebt von den Werbeanzeigen und Spenden. Radio Dardania freut sich über jede kleine Spende.
Wir wünschen allen Besuchern viel Spaß auf www.RadioDardania.com
English:
Radio Dardania began in 2004 with the web radio, which can be heard worldwide via the Internet and plays exclusively Albanian music. The homepage RadioDardania is optimized for your PC and all common smartphones.
In addition to a web radio Radio Dardania also offers a chat with webcam and voice and music news. Radio Dardania tried to offer albanian people living in foreign countries a bit of virtual Home.
Radio Dardania is a non-profit organization and lives of the advertisements and donations. Radio Dardania are happy about every little donation.
We wish all visitors a lot of fun on www.RadioDardania.com