Radio Dardania
2PO2 feat. Tuna & Dafina - Vibe
 
Koha: 4m 28s | Shfaqje: 4314 | Komentar: 0

Shtohe videon ne faqet tuaja sociale
Komente rreth videos
 

Na ndihmoni ta mbajme faqen te PASTER. Gjykoni videon!.
Gjykoje si : Video klas! - Video piset

Rreth videos
 
Pike (0 vota): E pavotuar
Publikuar me: 11-08-2010
Nga: TeToVa_ReBeLL ( Dergo PM )
(172) | (0) | (0)

Rreth videos:
2PO2 feat Altuna Sejdiu dhe Dafina Zeqiri
Kanale: Muzik - Video 
Taga: 2PO2  feat  Altuna  Sejdiu  Dafina  Zeqiri  Muzik  Shqip  2010  HIT 

Adresa videos :
Kodi baz i videos: