Radio Dardania
Koha e Kometes&music-nga xhati
 
Koha: 4m 19s | Shfaqje: 6235 | Komentar: 0

Shtohe videon ne faqet tuaja sociale
Komente rreth videos
 

Na ndihmoni ta mbajme faqen te PASTER. Gjykoni videon!.
Gjykoje si : Video klas! - Video piset

Rreth videos
 
Pike (0 vota): E pavotuar
Publikuar me: 21-04-2009
Nga: negjat ( Dergo PM )
(65) | (0) | (0)

Rreth videos:
Realizuar nga xhati Ndalohet kopjimi dhe shperndarja pa autorizim.
Kanale: Muzik - Video 
Taga: nga  xhati  2@@9 

Adresa videos :