Radio Dardania
Blero dhe Memli - Ktheu ti
 
Koha: 3m 52s | Shfaqje: 7074 | Komentar: 0

Shtohe videon ne faqet tuaja sociale
Komente rreth videos
 

Na ndihmoni ta mbajme faqen te PASTER. Gjykoni videon!.
Gjykoje si : Video klas! - Video piset

Rreth videos
 
Pike (0 vota): E pavotuar
Publikuar me: 23-01-2007
Nga: TeToVa_ReBeLL ( Dergo PM )
(172) | (0) | (0)

Rreth videos:
Blero dhe Memli - Ktheu ti
Kanale: Muzik - Video 
Taga: Blero  Memli  Muzik  Shqip 

Adresa videos :
Kodi baz i videos: