Radio Dardania
ganja Favorite
Video 1 -1 nga 1
 

Sinan Hoxha ft. Seldi Qalliu - Adrenalina
Sinan Hoxha ft. Seldi Qalliu - Adrenalina
Taga // Sinan Hoxha Seldi Qalliu Adrenalina Tetova Kosova Albanian Chat Video Shqip Ferizaj Prishtina Gjilan
Publikuar me: February 12, 2011, 4:39 pm
Koha: 265.79 | Shfaqje: 8806 | Komentar:7

Publiko: public Video
Status: Live!

Ndahe kete video me shoqerine. Kopjoje kodin e meposhtem dhe ndaje me shoqerine!

1