Radio Dardania
Rreth nesh

Radio Dardania

RadioDardania eshte nje Medium i ri , i cili ju mundeson te [Shkarkoni - Ngarkoni] - Video qe ti ndani me shoqerin apo familjen.
Deshiroj te ju ftoj edhe juve ne list te vizitorve dhe ti ndajm Video-t bashke me ju..!


Email: info@RadioDardania.com